New home page

Branding

Τα brands πρέπει να ενημερώνουν, να ψυχαγωγούν και πάνω από όλα να βελτιώνουν την ζωή των χρηστών.

Design

Είναι “το πρόσωπο” που εκτίθεται και γι’αυτό πρέπει να είναι προσεγμένο, ελκυστικό, φρέσκο αλλά και οικείο σε κάποιον που το αναζητά.

Digital

Με καρδιά το internet το digital αποτελεί πλέον μέρος της καθημερινότητάς μας και έχει αλλάξει τον τρόπο που λειτουργούμε ως καταναλωτές.

E-commerce

Μία αγορά ανοδική και εξελισσόμενη, όπου επιχειρήσεις και καταναλωτές διαμορφώνουν μαζί τον χάρτη.

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Η “Inncha ” είναι μια σύγχρονη επιχείρηση που απαρτίζεται από ένα σύνολο νέων ανθρώπων με όραμα, εμπειρία και άριστη γνώση της τεχνολογίας του σήμερα.
Παρακολουθεί τις εξελίξεις και με συνεχείς μελέτες βρίσκεται ένα βήμα μπροστά από αυτές.Το βασικό σημείο διαφοροποίησης μας είναι η συλλογή πληροφοριών τόσο από τον πελάτη μας όσο και από την αγορά στην οποία δραστηριοποιείται με στόχο την από κοινού χάραξη της επικοινωνιακής αλλά συχνά και της εμπορικής πολιτικής της κάθε επιχείρησης ξεχωριστά.

 

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

Έχοντας μια σφαιρική εικόνα της αγοράς αλλά και εκ των έσω εικόνα της επιχείρησης μπορούμε να καταρτίσουμε ένα επιχειρηματικό πλάνο σε ετήσια βάση χρησιμοποιώντας σύγχρονα «marketing tools» και θέτοντας στόχους μετρήσιμους με εγγυημένα αποτελέσματα.
Η εταιρική φιλοσοφία μας “Value for money” βρίσκει συμμάχους όλους όσους πιστεύουν ότι η σημερινή κατάσταση της αγοράς είναι η ευκαιρία των επιχειρήσεων για να κερδίσουν μερίδιο αγοράς με επιθετικές πολιτικές και κινήσεις που άλλοτε δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα να κάνουν πραγματικότητα!

 

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

A wonderful serenity has taken possession of my entire soul, like these sweet mornings of spring which I enjoy with my whole heart. I am alone, and feel the charm of existence in this spot, which was created for the bliss of souls like mine. I am so happy, my dear friend, so absorbed in the exquisite sense of mere tranquil existence, that I neglect my talents.

Learn More

MARKETING PLAN

Δωρεάν συμβουλευτικές υπηρεσίες marketing (internal/external) πριν από κάθε έργο που αναλαμβάνουμε.

ΣΤΟΧΟΙ

Κατάρτιση στρατηγικού σχεδιασμού εφαρμοσμένο στις ανάγκες κάθε επιχείρισης ξεχωριστά.

Στατιστικά

Εγγυημένα και μετρήσιμα αποτελέσματα, βάση στόχων.

Ο χρυσός κανόνας για κάθε επιχειρηματία είναι: «έλα στη θέση του πελάτη σου».

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η βασική διαφοροποίηση της Inncha είναι ότι δεν πουλάμε απλά υπηρεσίες, αναλύουμε τα στοιχεία εκείνα που μας καθοδηγούν στην επιλογή των κατάλληλων προωθητικών ενεργειών.
Ακολουθούμε μια σειρά διαδικασιών με στόχο να αναλύσουμε τη θέση της επιχείρησης (positioning) σε σχέση με το προϊόν, τον ανταγωνισμό, τις απειλές αλλά και να αναδείξουμε τις ευκαιρίες (SWOT analysis) που θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε για να αυξήσουμε τις πωλήσεις της, χρησιμοποιώντας σύγχρονα εργαλεία marketing με την μεγαλύτερη δυνατή αποδοτικότητα.
Πριν από κάθε μικρό ή μεγάλο project ,σύμβουλος της Inncha πραγματοποιεί συνάντηση με την εταιρεία πελάτη, ενημερώνεται και έτσι η εταιρεία έχει πολλαπλά οφέλη.

Pricing plans

Go with your right one

Standard Plan

Price default caption
$99/ MO
 • Price default list
 • Price default list
 • Price default list
 • Price default list
Learn More

professional plan

Price default caption
$129/ MO
 • Price default list
 • Price default list
 • Price default list
 • Price default list
Learn More

Enterprise plan

Price default caption
$299/ MO
 • Price default list
 • Price default list
 • Price default list
 • Price default list
Learn More

Recent News

Get updates from us