ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Στον κόσμο του διαδικτύου κάθε προγραμματιστής μπορεί εύκολα και με πολύ απλό τρόπο να κατασκευάσει μία ιστοσελίδα. Το δύσκολο έργο όμως είναι να φέρει αυτόν τον ισότοπο στα επιθυμητά αποτελέσματα, να μπορέσει να εκπροσωπήσει μία εταιρεία, να προσελκύσει τα βλέμματα των πελατών, να διατηρήσει τους χρήστες για μεγάλο χρονικό διάστημα και να τους κάνει να επιστέφουν, να ταιριάζει με τις ανάγκες του κοινού και να πουλάει τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες της εκάστοτε εταιρείας, χρειάζεστε εμπειρία και επαγγελματισμό.

Το Inncha είναι μια εταιρεία που μπορεί να αναλάβει αυτό το δύσκολο έργο για σας. Σε πρώτη φάση κάνουμε σε βάθος μία έρευνα αγοράς (δυνατά και αδύναμα σημεία, ευκαιρίες, ανταγωνισμό) και ένα σχολαστικό σχεδιασμό για να διασφαλίσουμε ότι η υπό κατασκευή ιστοσελίδα θα έχει τις μεγαλύτερες πιθανότητες για την επίτευξη των στόχων σας. Σε δεύτερη φάση οι προγραμματιστές μας σε συνεργασία με τους web designers αρχίζουν και σχεδιάζουν την ιστοσελίδα. Σε τελική φάση αξιολογούμε την ιστοσελίδα σε συνεχή βάση, αναλύουμε τη συμπεριφορά των χρηστών και τις προτιμήσεις τους και ανάλογα τροποποιούμε τον ισότοπο και το περιεχόμενό του.

Το website θα πρέπει να συμβαδίζει με την εταιρική εικόνα της επιχείρησης, να αναδεικνύει την φιλοσοφία, την κουλτούρα της και να προβάλει τα δυνατά σημεία σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Η διαδικασία δημιουργίας ιστοσελίδας περιλαμβάνει:

1. Μελέτη των αναγκών της εταιρείας, του κοινού και των στόχων
2. Δημιουργία ισοτόπου σε εξελιγμένες πλατφόρμες (WordPress, custum CMS και άλλα)
3. Δημιουργία πρωτότυπου design προσαρμοσμένο στην ταυτότητα της εκάστοτε εταιρείας.
4. Σχεδιάζουμε το website για να προσαρμόζεται σε κινητά και tablet
5. Φιλικό στις μηχανές αναζητήσεις έτσι ώστε να διαβάζεται από όλο το περιεχόμενο του και να πάρει υψηλή κατάταξη στο Google

Επιπλέον δυνατότητες:

1. Πολλαπλές γλώσσες
2. Ασφαλής σύνδεση https
3. Site maps
4. Σύνδεση με Facebook, Instagram, Twitter, Linkedin, Youtube
5. Καθημερινό backup
6. Σύνδεση με Google Maps , Google business & Google analytics
7. Φόρμα εγγραφής newsletter
8. Άμεσα επεκτάσιμο (κρατήσεις on line, σύνδεση με αποθήκες ή ακόμη και μετατροπή σε e-shop)